T +31 (0)162 510 004info@hatechgas.com

Gasmeetbuisjes

Vast opgesteld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verhuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OVER HATECH GASDETECTIE

Hatech Gasdetectie is opgericht in 1994 en heeft jarenlange ervaring in het meten van brandbare of giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast opgestelde apparatuur. Hatech is exclusief distributeur voor Kitagawa gasmeetbuisjes in de Benelux en vertegenwoordigt daarnaast meerdere producenten.

Hatech levert een breed assortiment gasdetectie producten; van gasmeetbuisjes tot complete vast opgestelde installaties op maat. De gasdetectie producenten waar wij mee samenwerken zijn onder andere Industrial Scientific, Crowcon, Ion Science, Geotech, Kundo XT en Oldham.

Het leveringspakket van gasdetectie apparatuur is in de loop der jaren aangevuld met diverse productgroepen, om u zo een totaalpakket aan te kunnen bieden op het gebied van gasdetectie. Vele producten zijn bij Hatech dan ook uit voorraad leverbaar.

OVER HATECH GASDETECTIE

Hatech is uw “one stop-shop” voor gasdetectie. Uiteraard voor aanschaf van nieuwe apparatuur, maar ook voor onderhoud of verhuur van gasdetectie bent u bij Hatech aan het juiste adres. Tijdig en goed uitgevoerd onderhoud is essentieel voor de juiste werking van uw gasdetectie apparatuur.

Naast een compleet assortiment gasdetectie apparatuur en gasmeetbuisjes, kunt u bij Hatech terecht voor het complete plaatje. Graag zijn wij u ook van dienst met kalibratie & service van uw producten door ons eigen gecertificeerde personeel.

Heeft u slechts tijdelijke behoeften aan gasdetectie? Ook geen probleem, want een groot deel van ons assortiment is tevens te huur. Heeft u vragen over kalibratie, service en verhuur of wilt u advies op maat? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met ons team. Wij adviseren u graag op maat.

SERVICE OP LOCATIE

Hatech Gasdetectie – Uw partner voor service en onderhoud op locatie. Voor op kantoor, werkplaats, in de fabriek, op de (biogas) plant, of welke andere omgeving dan ook. Ons team denkt binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat leveren. Laat uw gasdetectie apparatuur onze zorg zijn!

Een compleet en betaalbaar assortiment kwalitatief hoogstaande gasdetectie apparatuur. Zoals de gasmeetset voor gegaste zeecontainers, de Ethyleen Analyzer, de G100 voor incubator metingen en de Kitagawa gasmeetbuisjes bieden oplossingen voor consumenten, bedrijven en specialisten die regelmatig gasmetingen verrichten.

Hatech staat voor flexibel, direct, toepasbaar en wij denken altijd met u mee! Hatech Gasdetectie biedt u de beste gasdetector uit een arsenaal aan producten van diverse producenten.