Verhuur

3

GASDETECTIE APPARATUUR HUREN

Hatech Gasdetectie heeft al jarenlange ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur.


Hatech Gasdetectie verhuurt een breed assortiment gasdetectieapparatuur van hoogwaardige kwaliteit en is al vele jaren een betrouwbare verhuurder binnen de markt. Hatech Gasdetectie staat bekend om zijn flexibiliteit, directe service en altijd een meedenkende aanpak. Wij bieden u een passende oplossing uit een groot assortiment gasdetectieapparatuur.

Wat is het voordeel van gasdetectieapparatuur huren?
 • Het grote voordeel van een gasdetectiemeter huren is dat u deze niet hoeft aan te schaffen als u deze niet regelmatig nodig heeft.
 • Een goed werkende, recent gekalibreerde gasdetector wordt naar u verzonden.
 • U krijgt iedere maand een verhuur factuur, waardoor kosten gespreid worden en u niet zoals bij aanschaf direct veel kosten maakt.
 • Onze gasmeters zijn direct beschikbaar voor verhuur.
 • Huren van een gasdetectiemeter is interessant voor iedereen die voor korte periode een mobiele gasdetectie nodig heeft en deze niet veelvuldig gebruikt.
 • Als u nog niet zeker weet of u een gasmeter wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen.
 • Mocht een product bevallen na de verhuurperiode, informeer dan naar de mogelijkheden tot aankoop.

 

Wanneer zou u beter gasdetectie kunnen kopen?
 • Als u de apparatuur voor een langere tijd huurt zou het voordeliger kunnen zijn om die te kopen, we bekijken dan samen met u naar de opties tot kopen.
 • Wanneer u een gasdetector aanschaft in eigen beheer, dan heeft u deze op elk gewenst moment tot uw beschikking.
Klik op een onderwerp om daar meer verhuur informatie over te krijgen
Single gas huren
Wilt u een single gas detector huren? In ons assortiment hebben wij verschillende detectoren waar één gas mee gemeten kan worden. Door gebruik te maken van onze single gasdetector wordt u tijdig gealarmeerd op het moment dat dit te meten gas aanwezig is, zodat uw werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Door het gebruik van een single gasmeter wordt u tijdig gewaarschuwd dat u wordt blootgesteld aan het te meten gas. Deze meting geeft u inzicht in de concentratie gas, waarbij de gasdetector een duidelijk alarmsignaal geeft zodra de gasconcentraties de grenswaarde overschrijden. Single gasdetectiemeters zijn essentieel voor het naleven van de Risico-inventarisatie en -evaluatie (Ri&E). Deze meters detecteren snel potentiële gevaren in de werkomgeving, waardoor tijdig passende veiligheidsmaatregelen genomen kunnen worden. Zo dragen ze bij aan het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer.
Enkele single gas verhuur opties
Multi gas huren
Het betreden van besloten ruimtes brengt aanzienlijke risico’s met zich mee, zoals verstikking, vergiftiging, en explosies gevaar. Daarom is het van het grootste belang om tijdens het betreden van deze ruimtes metingen uit te voeren naar verschillende gassen. Deze metingen bevatten tenminste zuurstof (O2), waterstofsulfide (H2S), koolstofmonoxide (CO) en explosieve gassen (LEL). Op deze manier kunnen potentiële gevaren tijdig worden geïdentificeerd en kunnen passende veiligheidsmaatregelen worden genomen om de risico’s voor werknemers te minimaliseren. Multi-gasdetectiemeters zijn onmisbaar voor het voldoen aan de Risico-inventarisatie en -evaluatie (Ri&E). Deze meters bieden uitgebreide monitoring van verschillende gassen in de werkomgeving, waardoor potentiële gevaren snel worden gedetecteerd en passende veiligheidsmaatregelen kunnen worden genomen. Zo dragen ze bij aan het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. In ons verhuur assortiment bieden wij u multigas detectoren van o.a. Industrial Scientific, Crowcon en Geotech. De detectoren kunnen worden voorzien van verschillende gassensoren, zodat er altijd een passende configuratie beschikbaar is voor de door u gewenste toepassing.
Enkele multi gas verhuur opties
Vast opgesteld huren

Vandaag de dag worden veel werknemers blootgesteld aan brandbare en giftige gassen.

Veel gassen zijn visueel niet waarneembaar of geurloos, echter vaak zijn deze gassen in kleine concentraties al schadelijk voor mens en milieu. Vast opgestelde gasdetectie biedt een uitstekende oplossing voor ruimtes of situaties waarin vastgesteld is dat er een permanent risico is voor blootstelling aan gevaarlijke gassen of dampen. Hatech Gasdetectie biedt u de mogelijkheid tot het huren van vast opgestelde gasdetectoren.

Mocht het door u gezochte apparaat niet aangeboden worden voor verhuur, dan kijken we graag samen met u naar de opties tot aanschaf.

Enkele vast opgestelde verhuur opties
LEVERTIJD VOOR GASDETECTIE APPARATUUR VERHUUR
Als u vooraf de specifieke gassen kunt aangeven, kunnen wij u snel van dienst zijn. De gemiddelde levertijd voor de verhuur van gasdetectieapparatuur bedraagt 1 tot 2 werkdagen. Vul ons contactformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Welke periode heeft u de producten nodig?

  product categorieën