TELEDYNE / OLDHAM

Hatech Gasdetectietechniek BV werkt uitsluitend met toonaangevende merken van gasdetectie apparatuur.

Teledyne/Oldham produceert gasdetectie-instrumenten die zijn ontworpen voor het waarnemen van zuurstof, brandbare en giftige gassen. Deze omvatten vaste gasdetectoren die worden gebruikt ter bescherming van verschillende omgevingen, waaronder fabrieken. Daarnaast biedt Teledyne/Oldham controlepanelen die de integratie van gasdetectie mogelijk maken in brandblus- en klimaatsystemen.

Proof is Everywhereyoulook™

Betrouwbare Gasdetectoren voor Industriële Toepassingen

 

Teledyne Gas & Flame Detection heeft toonaangevende producten van Detcon, Oldham Simtronics en GMI samengebracht om onze klanten vaste en draagbare gasdetectoren en controllers te bieden met bewezen reputaties op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Elke seconde van elke dag zorgen onze gasdetectie producten voor gevaarlijke gassen ervoor dat werkomgevingen zoals deze wereldwijd veiliger zijn.

Voor meer informatie over Teledyne / Oldham en haar producten kunt u contact op nemen via info@hatechgas.com

Hatech levert niet alleen nieuwe producten maar verzorgt voor u ook onderhoud, kalibratie en reparatie van de complete range aan producten als officieel gecertificeerd onderhoudspartner.

Verkopen van nieuwe apparatuur is niet de kunst het geven van klantgericht advies op maat daar ligt de kracht van Hatech Gasdetectietechniek B.V. Samen met u als eindgebruiker in overleg komen tot de best passende oplossing voor u gasdetectie vraagstuk is voor Hatech Gasdetectietechniek B.V. een speerpunt.

Voor vrijblijvend advies op maat kunt u contact opnemen via info@hatechgas.com of via 0162-510004.