Onderhoud

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen, is de kwaliteit van onze service en daarmee van die van onze medewerkers zeer belangrijk binnen onze organisatie. Hatech Gasdetectie beschikt over een eigen onderhoudsdienst met een compleet ingerichte service werkplaats. Hier worden reparaties en onderhoud uitgevoerd aan onder andere draagbare en vast opgestelde gasdetectie. Daarnaast verrichten onze monteurs ook reparaties en onderhoud op locatie van de eindgebruiker. Dit is zowel voor vast opgestelde installaties als uw draagbare gasdetectie. 

Hatech Gasdetectie is gecertificeerd onderhoudspartner voor de volgende merken:

 • Crowcon
 • Geotech
 • Industrial Scientific
 • Ion Science
 
 
 • Kitagawa
 • Kundo
 • Oldham
 • Senko

Waarom is het belangrijk om uw gasdetectie apparatuur tijdig te laten onderhouden? Dat leest u hier.

Bent u benieuwd wat Hatech Gasdetectie nog meer voor u kan betekenen op het gebied van (onderhoud aan uw) gasdetectie? Neem gerust vrijblijvend contact op via info@hatechgas.com of 0162-510004.

vraag uw onderhoud direct aan:

  Waarom dient u gasdetectie apparatuur te laten kalibreren?

  Iedere gasdetector die u gebruikt heeft risico’s van disfunctioneren. Dit kan het gevolg zijn van factoren zoals normale slijtage, veroudering of blootstelling aan gassen en dampen. Het is niet altijd zichtbaar of de gasdetector die u gebruikt goed functioneert of defect is. Daarom adviseert Hatech Gasdetectie om minimaal één keer per jaar uw gasdetectievloot te kalibreren.

  Aantrekkelijke vaste tarieven

  Kalibratie wordt voor u tegen een vast tarief uitgevoerd, dus geen verrassingen achteraf. Dit tarief is inclusief bijbehorend certificaat, arbeidsuren, en gebruikte kalibratiegassen. Hierbij wordt de gasdetector functioneel getest, alarminstellingen gecontroleerd, pompfunctie getest, kalibratie met gecertificeerd kalibratiegas uitgevoerd en tenslotte wordt de keuringssticker geplaatst op uw toestel. U ontvangt van deze kalibratie/keuring een certificaat waar mee u kan aantonen dat uw apparatuur naar behoren is onderhouden.

  productcategorieën