SENKO

Hatech Gasdetectietechniek BV werkt uitsluitend met toonaangevende merken van gasdetectie apparatuur.

SENKO is een van die merken. 

SENKO levert hoogwaardige en kosteneffectieve gasdetectie oplossingen in meerdere industrieën. Bij Senko ligt de focus op het produceren van betrouwbare en hoogwaardige apparatuur die levens redt tegen een zeer concurrerende prijs.

 
SENKO levert hoogwaardige en kosteneffectieve gasdetectie oplossingen in meerdere industrieën
Bij Senko ligt de focus op het produceren van betrouwbare en hoogwaardige apparatuur die levens redt tegen een zeer concurrerende prijs. Het bedrijf, opgericht in 2004 in Zuid-Korea, handelt nu wereldwijd in de gassensor- en detectiemarkt en biedt een breed scala aan draagbare en vaste producten. De drijvende kracht van de organisatie is een zeer bekwaam team van onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs. De focus en investering van dit team heeft geresulteerd in de toekenning van talrijke patenten en een flexibele, snelle marktbenadering van nieuwe oplossingen.

Voor meer info over onze SENKO producten en de werking hiervan of kopen van een SENKO product kunt u contact op nemen via: info@hatechgas.com of 0162-510004. Wilt u gasdetectie kopen of huren dan kan Hatech Gasdetectie u vrijblijvend adviseren.