MERKEN

Hatech Gasdetectietechniek BV werkt uitsluitend met toonaangevende merken van gasdetectie apparatuur.

Stuk voor stuk zijn deze merken specialist op een bepaald gebied van gasdetectie en staan ze bekend om hun expertise en jarenlange ervaring.

Door de intensieve samenwerking met deze merken heeft Hatech een sterke positie als het gaat om service- en andere ondersteunende diensten.

SPECIALISTEN IN GASDETECTIE

CROWCON- DETECTING GAS, SAVING LIVES

Crowcon maakt gasdetectie instrumenten om zuurstof, brandbare en giftige gas bedreigingen waar te kunnen nemen. Vaste gasdetectoren om o.a. fabrieken te beschermen, controlepanelen om gasdetectie te integreren in blus- en klimaatsystemen. 

Verder is Crowcon sterk op het gebied van draagbare gasdetectoren om personeel te beschermen tegen gevaren in en om hun werkomgeving.

GEOTECH- SPECIALIST IN BIOGASMETING

Geotech is de toonaangevende fabrikant en leverancier van draagbare en vaste stortgas analyse apparatuur en biogas analysers. Over de hele wereld zijn Geotech gasanalysatoren snel steeds belangrijker geworden, door de groeiende aandacht voor duurzame energie uit gas die geproduceerd wordt in anaerobe vergistings- en stortplaatsen.  

Geotech Hatech gasdetectie
INDUSTRIAL SCIENTIFIC- THE GAS DETECTION PEOPLE
Industrial Scientific is de marktleider als toeleverancier van gasdectie als service en draagbare gasdetectors. De werknemers van Industrial Scientific zijn toegewijd aan het doel om doden door arbeidsongevallen te verminderen. Naast het maken en verkopen van producten verzorgen zij ook trainingen en opleidingen om dit doel te bereiken.
ION - UNRIVALLED DETECTION

Ion Science produceert gasdetectie, lekdetectie en corrosiebewakingsapparatuur. Deze instrumenten zijn bedacht en ontworpen door het getalenteerde in-house team van Ion Science aan de behoeften van een breed scala van industrieën en toepassingen.

Onderzoek is de kern van het bedrijf en is van fundamenteel belang voor de technologie en productontwikkeling.

ion-color
KITAGAWA - VISIBLE DETECTION OF INVISIBLE GASES

Kitagawa is onderdeel van het Komyo concern, de fabrikant van het Kitagawa Gas Detector Tube system.
Sinds de oprichting in 1947 heeft Kitagawa constant zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om de kwaliteit, gevoeligheid en nauwkeurigheid van de producten te verbeteren. 

 

KUNDO XT - EXTENDED TECHNOLOGY

KUNDO xT is een Duits bedrijf dat wereldwijd actief is in ontwikkelen, produceren van technische oplossingen, zoals verkopen van CO2 veiligheidssystemen. Kundo heeft een rijke bedrijfshistorie en langdurige ervaring op het gebied van CO2 veiligheidssystemen voor onder andere Horeca gerelateerde toepassingen.

kundo-xt-color
Brand-TOldham_Simtronics_Logo_2 Line (1)
Teledyne Oldham Simtronics
TELEDYNE / OLDHAM Hatech Gasdetectietechniek BV werkt uitsluitend met toonaangevende merken van gasdetectie apparatuur. Teledyne/Oldham produceert gasdetectie-instrumenten die zijn ontworpen voor het waarnemen van zuurstof, brandbare en giftige gassen. Deze omvatten vaste gasdetectoren die worden gebruikt ter bescherming van verschillende omgevingen, waaronder fabrieken. Daarnaast biedt Teledyne/Oldham controlepanelen die de integratie van gasdetectie mogelijk maken in brandblus- en klimaatsystemen.
SENKO

SENKO levert hoogwaardige en kosteneffectieve gasdetectie oplossingen in meerdere industrieën. Bij Senko ligt de focus op het produceren van betrouwbare en hoogwaardige apparatuur die levens redt tegen een zeer concurrerende prijs.

Senko logo