Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T +31 (0)162 510 004
E info@hatechgas.com

nl
T +31 (0)162 510 004 E info@hatechgas.com

Geotech

 

Genoeg sliderGEOTECH – Specialist in biogasmeting

GeotechGeotech is de toonaangevende fabrikant en leverancier van draagbare en vaste stortgas analyse apparatuur en biogas analysers.  Over de hele wereld zijn Geotech gasanalysatoren snel steeds belangrijker geworden, door de groeiende aandacht voor duurzame energie uit gas die geproduceerd wordt in anaerobe vergistings- en stortplaatsen.

Toezicht op milieu

Gasanalyse is slechts een deel van het volledig assortiment voor toezicht op het milieu van Geotech.  Het assortiment bestaat uit bemonstering van grondwater en controle-instrumenten, pneumatische pompen voor percolaat controle en sanering processen, evenals de CO2-monitors en N2O monitoren voor het laboratorium en de medische industrie.

Ondersteuning van aanvraag tot onderhoud

Geotech biedt een totaalpakket aan ondersteuning voor al haar klanten vanaf de informatie aanvraag. Ondersteuning wordt geleverd door middel van on-site demonstraties, veldproeven en producttraining.
Ook after sales diensten zoals onderhoud van apparatuur en voortdurende technische ondersteuning worden door Geotech’s toegewijde en ervaren service en sales teams uitgevoerd.

De hoogste kwaliteit volgens industriële normering

De apparatuur vervaardigd door Geotech wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit, waarbij gewerkt wordt aan een breed scala van industriële normen, zodat klanten top betrouwbaarheid en volledige gemoedsrust kunnen verwachten.

De huidige normen die Geotech hanteert hebben geleidt tot ISO17025 kalibratie, ATEX certificering op draagbare gas analysers, met MCERTS accreditatie op de  GA5000, GEM5000 en biogas 5000.

Geotech heeft een web van gevestigde internationale distributeurs en werkt nauw samen met hen om ondersteuning te leveren aan gebruikers van haar apparatuur in de gehele wereld, Hatech is u contact voor Nederland.

 


Voor meer informatie over Geotech en haar producten neem gerust contact op via info@hatechgas.com of via 0162-510004.

Hatech

Phone +31 (0)162 510 004 | Info info@hatechgas.com | Sales sales@hatechgas.com | Service service@hatechgas.com
Hatech Gasdetectietechniek BV | Brasem 51 | 4941 SE | Raamsdonksveer | The Netherlands