ION SCIENCE

Hatech Gasdetectietechniek BV werkt uitsluitend met toonaangevende merken van gasdetectie apparatuur.

Ion Science is een van die merken. 

Ion Science produceert gasdetectie, lekdetectie en corrosiebewakingsapparatuur. Deze instrumenten zijn bedacht en ontworpen door het getalenteerde in-house team van Ion Science aan de behoeften van een breed scala van industrieën en toepassingen.

ONDERZOEK ALS BASIS VOOR PRODUCTONTWIKKELINGEN
Ion Science produceert gasdetectie, lekdetectie en corrosiebewakingsapparatuur. Deze instrumenten zijn bedacht en ontworpen door het getalenteerde in-house team van Ion Science aan de behoeften van een breed scala van industrieën en toepassingen. Onderzoek is de kern van het bedrijf en is van fundamenteel belang voor de technologie en productontwikkeling.
CONTINU VERBETERING VAN PROCESSEN OM WAARDE VOOR DE KLANT TOE TE VOEGEN

Ion Sciense is ISO9001: 2008 gecertificeerd en is actief bezig door het management systeem met de continue verbetering van de processen om klanten te voorzien van de best mogelijke producten en diensten.
Ion Science streeft ernaar om het altijd beter te doen dan verwacht en om significante waarde toe te voegen voor de klanten.

Sinds de oprichting in 1989 is Ion Science wereldwijd gegroeid met bedrijven en divisies die zich toeleggen op verschillende  marktsectoren en geografische locaties. Wij zijn een besloten vennootschap in handen van drie personen, hoewel alle werknemers aandelenopties hebben.

Wij zijn gevestigd in de buurt van de wereldberoemde stad Cambridge in het Verenigd Koninkrijk, in een prachtige landelijke omgeving met goede weg- en spoorverbindingen en verbindingen naar de luchthaven.

Voor meer informatie zie Ion Science en haar producten neem contact op via info@hatechgas.com of via 0162-510004