CROWCON​

Hatech Gasdetectietechniek BV werkt uitsluitend met toonaangevende merken van gasdetectie apparatuur.

Crowcon is een van die merken. 

Crowcon maakt gasdetectie instrumenten om zuurstof, brandbare en giftige gas bedreigingen waar te kunnen nemen. Vaste gasdetectoren om o.a. fabrieken te beschermen, controlepanelen om gasdetectie te integreren in blus- en klimaatsystemen.

GAS DETECTEREN, LEVENS BESPAREN

CROWCON_logo

Crowcon is sterk op het gebied van  draagbare gasdetectoren om personeel te beschermen tegen gevaren in en om hun werkomgeving.

Als onderdeel van het Halma concern, opereert men internationaal met een netwerk van regionale kantoren en geautoriseerde distributie partners, waarvan Hatech in de BeNeLux partner is.

 

DE KERNWAARDEN VAN CROWCON

De visie van Crowcon is om mensen te beschermen en hun omgeving tegen bedreigingen door schadelijke gassen.

De prioriteiten van Crowcon zijn om marktleider te zijn, te luisteren naar klanten en hen te helpen om hun doelstellingen te halen.
Om te groeien door het ontwikkelen van innovatieve producten en door samenwerking met klanten.
Hierin wil Crowcon een kwalitatieve organisatie zijn in alle dingen die ze doen en het personeel te ontwikkelen om de beste te zijn!

Voor meer informatie over Crowcon en haar producten kunt u contact op nemen via info@hatechgas.com

Hatech levert niet alleen nieuwe producten maar verzorgt voor u ook onderhoud, kalibratie en reparatie van de complete range aan producten als officieel gecertificeerd onderhoudspartner.

Verkopen van nieuwe apparatuur is niet de kunst het geven van klantgericht advies op maat daar ligt de kracht van Hatech Gasdetectietechniek B.V. Samen met u als eindgebruiker in overleg komen tot de best passende oplossing voor u gasdetectie vraagstuk is voor Hatech Gasdetectietechniek B.V. een speerpunt.

Voor vrijblijvend advies op maat kunt u contact opnemen via info@hatechgas.com of via 0162-510004.