laatste-nieuws

Hatech zoekt servicemonteurs buitendienst!

Hatech uw partner in gasdetectie.Word jij onze nieuwe collega? Heb jij een passie voor meet- en regeltechniek en ben jij op zoek naar een afwisselende uitdaging als elektrotechnicus met veel vrijheid op de weg en zelfstandigheid? En vind je het ook belangrijk om leuk contact met collega’s te hebben binnen een gezellig team? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

 

 

Wie zijn wij?

Hatech Gasdetectietechniek B.V. is opgericht in 1994 en is een gezond en groeiend bedrijf. Om deze reden zijn wij op zoek naar een nieuwe servicegerichte topper voor 40 uur per week. Wij leveren en onderhouden stationaire gasdetectie en draagbare meetapparatuur voor detectie van diverse giftige en brandbare gassen, voor zowel (persoonlijke) veiligheid als procesmetingen. Van parkeergarages tot een raffinaderij en van een bierbrouwerij tot aan een kerncentrale. Kortom, wij zijn op vele verschillende plekken te vinden. Wil je meer weten over onze producten? Bezoek dan www.hatechgas.com.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en kalibratie aan stationaire en draagbare gasdetectoren, maar ook voor inbedrijfstellingen en het oplossen van storingen. In een notendop behoort dit tot jouw dagelijkse werkzaamheden. De ene dag zit je in de auto naar het Oosten van het land, de volgende dag rijd je met spoed voor een servicemelding naar de Randstad en een andere dag zit je op kantoor, gevestigd in Raamsdonksveer. Waar je ook bent, elke dag ga je samen met ons team de uitdaging aan om de klant te voorzien van een servicegerichte glimlach. Bij de ene detector wordt er alleen een lokaal alarm ingeschakeld, maar in een ander geval legt dit alarm een heel bedrijf stil. Daarom hoort prioriteiten stellen en strategisch plannen van afspraken ook bij deze uitdaging. Geen enkele dag is hetzelfde.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende technische functie waarin je de meest uiteenlopende bedrijven bezoekt waar je jouw werkzaamheden verricht. Schroom niet om te solliciteren als je weinig kennis hebt van gasdetectie. Wij bieden volop mogelijkheden aan tot het volgen van interne en externe opleidingen/trainingen. Uiteraard zijn ook jouw nieuwe collega’s altijd bereid om jou te helpen.

Je ontvangt een marktconform maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring. Hiernaast ontvang je op jaarbasis 25 vrije dagen en 8% vakantiegeld. Maar dat is nog niet alles! Om jouw functie goed te kunnen uitvoeren wordt aan jou een bedrijfsauto, bedrijfskleding, werktelefoon en een laptop ter beschikking gesteld. Dit alles in een gezellig, jong en dynamisch team met korte en directe lijnen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van (minimaal) een afgeronde technische MBO-opleiding, zoals elektrotechniek, elektronica of werktuigbouwkunde.
  • Je denkt graag in oplossingen en je bent praktisch ingesteld.
  • Je hebt een passie voor meet- en regeltechniek en gasdetectiesystemen klinkt voor jou als een uitdaging.
  • Je beschikt over minimaal rijbewijs B.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en je kunt in het Engels ook prima communiceren zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt een gezonde drive om te leren en jezelf te ontwikkelen.


Enthousiast? Solliciteer nu direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan komen wij heel graag in contact met jou. Solliciteer dan direct en stuur een e-mail naar randy@hatechgas.com met jouw CV en motivatie. Van ons krijg je altijd een reactie op je sollicitatie. Bij een positieve reactie word je zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wanneer er een match is vervolgen wij de procedure met een tweede gesprek om tot slot hopelijk tot een passende arbeidsovereenkomst te komen.