LOGO-SERVICE-OP-LOCATIE-150

HATECH GASDETECTIE SERVICE OP LOCATIE

De ervaren monteurs van Hatech verzorgen ook service op locatie aan uw gasdetectie, zowel voor uw portable (draagbare) meters als de fixed (vastopgestelde) installaties. Wij verzorgen de eerste inbedrijstelling na aanschaf van uw gasdetectie, maar voeren ook graag de reguliere (jaarlijkse) kalibratie uit aan de gasdetectie bij u op locatie. Ook kunt u bij Hatech terecht als u een storing heeft aan de gasdetectie of als er een reparatie uitgevoerd dient te worden. Vanzelfsprekend wordt na afloop van onze service ook de bijbehorende documentatie en certificatie voor u in orde gemaakt en digitaal aan u verstuurd. Hatech werkt met aantrekkelijke tarieven, waardoor wij u tegen scherpe prijzen van dienst kunnen zijn.

Hatech werkt tevens met een eigen oproepsysteem zodat u tijdig van ons bericht krijgt als uw gasdetectie apparatuur aan het (jaarlijkse) onderhoud toe is en/of de certificatie bijna verloopt. Wij zorgen ervoor dat er ruim op tijd een afspraak met u gemaakt wordt om het onderhoud bij u op locatie weer uit te voeren. Zo bent u volledig ontzorgd wat betreft het onderhoud aan uw gasdetectie apparatuur.

Dankzij de ruime ervaring en brede kennis in de gasdetectie verzorgen wij het onderhoud aan diverse merken zoals Industrial Scientific, Crowcon, Oldham, Ion Science, Geotech, Kundo, etc. Mocht het merk van uw gasdetectie apparatuur er nog niet tussen staan, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons eenvoudig bereiken via +31(0)162-510004 of service@hatechgas.com. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier, zodat Hatech spoedig contact met u op kan nemen.

  Bedrijfs naam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Betreft het service aan draagbare of vastopgestelde apparatuur?

  Betreft deze aanvraag een inbedrijfstelling, reguliere kalibratie of reparatie?

  Aanvullende informatie omtrent het verzoek tot onderhoud:

  product categorieën