REALTIME MELDINGEN VOOR GASGEVAREN, PANIEK EN MAN-DOWN SITUATIES

Heeft u de juiste informatie om beslissingen te nemen?

Live data via LENS Wireless uit uw multigasmeter helpt u om het juiste besluit te nemen als het gaat om de veiligheid van uw team. U bent werkzaam bij de brandweer of u maakt onderdeel uit van een noodhulp team. Dan kan het regelmatig voorkomen dat u wordt geconfronteerd met gas gerelateerde risico’s. Terwijl u de focus legt op eventuele hulpverlening, kan de juiste gasdetector een zeer belangrijke factor zijn om de veiligheid van u en uw omgeving te waarborgen.

Als u een melding ontvangt kan het een groot voordeel zijn als u bij aankomst de situatie onmiddellijk kunt evalueren. Daarbij kan voortdurende monitoring een essentiële ondersteuning zijn voor de veiligheid van alle betrokkenen. Of u nu reageert op bijvoorbeeld een oproep van koolmonoxide of inspectie en onderzoek uitvoert; de juiste gasdetector is het instrument dat uw leven of dat van burgers in de nabije omgeving kan redden.

 

Vrijblijvend een demonstratie van de voordelen van LENS Wireless?
Schrijf u direct in via het formulier onderaan deze pagina.

DE KRACHT VAN DE VERBONDEN WERKNEMER

LENS Wireless is de eerste gasdetectie-oplossing waarmee persoonlijke monitoren en gebiedsmonitors de gasmetingen en alarmen met elkaar kunnen delen. Als door een gasgevaar, man-down of panieksituatie een alarm wordt getriggerd, worden alle deelnemers in de verbonden groep onmiddellijk op de hoogte gebracht van het gevaar. U ziet direct welk teamlid het betreft. Als iedere seconde er toe kan doen, kunt u vertrouwen op hulp van collega’s in de buurt, in plaats van een controlekamer of een callcenter op honderden kilometers afstand.

De live bewakingssoftware (iNet Now) biedt realtime sms- en e-mailmeldingen voor gasgevaren, paniek en man-down situaties, zodat u op een kaart kunt zien wat er gebeurt en kunt reageren op incidenten wanneer deze zich voordoen. Met iNet Now kunt u erop vertrouwen dat uw teamleden zichtbaar zijn.

VRIJBLIJVENDE PRODUCTDEMONTRATIE

Hatech biedt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een demonstratie bij te wonen van LENS Wireless producten, zoals de Ventis Pro multi-gas detector en de Radius BZ1 Area Monitor. U kunt zich via onderstaande formulier direct aanmelden als u interesse heeft in deze productdemonstratie. 

    Ik ga akkoord met het gebruik van bovenstaande persoonsgegevens met als doel om contact op te nemen.

    productcategorieën