laatste-nieuws

HATECH presenteert nieuwe bedrijfswagens

Sinds enkele weken rijden de buitendienst monteurs van Hatech rond in twee nieuwe servicebussen. Onze monteurs zijn enthousiast om in deze nieuwe aanwinsten onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn door heel Nederland. Dankzij de nieuwe bedrijfswagens zijn de monteurs logistiek gezien weer up-to-date en hebben zij meer werkruimte om materialen en gereedschap te vervoeren. Met ons gemotiveerde team, welke steeds verder wordt uitgebreid, probeert Hatech met dit passende vervoer steeds servicegerichter te werken.

Herkenbaar zoals je van ons gewend bent
Uiteraard hebben we weer gekozen voor de uitvoering in de Hatech huisstijlkleuren en zijn de logo’s van Hatech wederom op de twee nieuwe bussen te vinden. Er is gekozen voor een subtiele nette belettering met donkergrijze watermerken op de zwarte bussen, wat zorgt voor een zeer nette en mooie professionele uitstraling.

Van bedrijfswagen naar bedrijfsbussen
Naar jaren van rijplezier in de Opel Combo is er nu gekozen voor de overstap naar bedrijfsbussen. Door deze keuze heeft Hatech nu nog meer ruimte en flexibiliteit als het gaat om het vervoeren van haar producten. Door de nieuwe schonere diesel motoren en goede prestaties beperkt Hatech ook nog eens de belasting op het milieu.