Drie redenen om de Radius BZ1 Area Monitors voor uw geplande turnaround te gebruiken

Huur direct u vloot aan Radius toestellen

Uw aankomende turnaround voor de plant is waarschijnlijk een grote uitdaging. Het zal een hoge kostprijs alsmede een hoge impact hebben en moet natuurlijk goed gepland en uitgevoerd worden. Het werkpatroon, aantal contractors en bewegende delen en apparatuur in uw faciliteit zullen veranderen, soms zelfs aanzienlijk. In het midden van de afwijkingen van uw “norm” is een ideaal scenario dat alle aspecten van het project naadloos samenwerken om downtime tot een minimum te beperken en de prestaties te maximaliseren, terwijl veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst blijft staan. Dit is waar de Radius® BZ1-Area monitor kan helpen. Werknemers zullen persoonlijke gasmonitors blijven dragen op alle vereiste locaties, maar er zijn toepassingen die beter geschikt zijn voor continue gebiedsbewaking. Voor sommige van die toepassingen is de Radius BZ1 reeds getest, bewezen en zeer aan te bevelen.
Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom:

De Radius BZ1 kan snel worden ingezet op een plant tijdens een shutdown of turnaround.

De Radius BZ1 kan snel worden ingezet op een plant tijdens een shutdown of turnaround.

#1: Levensduur van de batterij (aanzienlijk minder onderhoudsvereisten voor het instrument)
De Radius BZ1 heeft een batterijduur van 7 tot 8 achtereenvolgende dagen op één volledig opgeladen accu. Dit vermindert de noodzaak voor werknemers om de batterij van het instrument te vervangen en deze te bumptesten, van eenmaal per dag naar eenmaal per week. Naast het verlagen van de arbeidskosten, wordt de frequente toegang tot het gevaarlijke gebied beperkt. Hierdoor vermindert de blootstelling aan risico’s. Door een aantal area monitoren opgeladen en in reserve te houden, kunnen ze naar behoefte in het netwerk worden geroteerd, waardoor downtime wordt voorkomen. Om een instrument automatisch te testen en/of kalibreren, trekt u eenvoudigweg de SafeCore-module (centrale verwerkingseenheid van de monitor) uit de Radius Base en plaatst u deze in het DSX-dockstation. Als bijkomend voordeel draagt het continue controlepatroon van 7 tot 8 dagen bij aan het verminderen van het aantal vereiste vergunningen voor werknemers die risicogebied dienen te betreden.

#2: Eenvoudige installatie (beperkt veel voorkomende frustraties en verspilde tijd)
Op het moment dat u de Radius BZ1 area monitors ontvangt zijn deze direct inzetbaar. Zet de monitoren eenvoudig aan en plaats deze strategisch rond uw risico gebied voor continue bewaking. Uw Radius BZ1-monitoren die zijn uitgerust met LENS draadloze technologie, beginnen onmiddellijk met elkaar te communiceren, zonder de tussenkomst van IT, licenties of extra infrastructuur. Als één instrument in alarm gaat, zullen alle anderen die deel uitmaken van hetzelfde netwerk dit alarm direct escaleren. Optioneel kunnen Industrial Scientific Ventis Pro Series persoonlijke gasmonitoren, ook uitgerust met LENS Wireless, eenvoudig aan het netwerk worden toegevoegd door deze in te schakelen en op hetzelfde kanaal in te stellen.

#3: Huuroptie (vereenvoudigt de planning en beperkt de noodzaak om nog een lange termijn investering te doen)
Het tijdelijke en dynamische karakter van uw turnaround maakt de Radius BZ1 de ideale kandidaat voor korte termijn verhuur. De leverdatum en het exacte aantal benodigde monitoren kan op het laatste moment worden voltooid. Hatech kan u uit haar verhuurvloot voorzien van het juiste aantal monitoren om een continu veiligheidsnetwerk rond uw gas- en/of explosiegevaarlijke omgeving te creëren voor de duur van het project. Als u onmiddellijk een andere monitor moet toevoegen of als u een instrument hebt dat beschadigd of defect is, kunnen we u vrijwel direct een nieuw exemplaar sturen, waardoor u geen extra downtime hebt. Iedere monitor in de vloot wordt gereed door medewerkers van Industrial Scientific en wordt afgeleverd met uw vooraf aangegeven specificaties. Terwijl u de planningsfase van uw turnaround doorloopt, kunt u nadenken over de gebieden waar continue gebiedsbewaking zowel de prestaties als de veiligheid kan maximaliseren.

Wilt u meer weten over het gebruik van de Radius Bz1 bij turnarounds https://www.hatechgas.com/service/turnarounds-area-monitoring/

Huur vandaag nog de Radius BZ1 toestellen voor uw turnaround

productcategorieën