laatste-nieuws

Winnaar Rising Star Award INDSCI

Hatech kreeg de Rising Star 2015 Award toegekend tijdens Focus 2016 in Pittsburgh

Industrial Scientific

Tijdens de “Focus 2016 Industrial Scientific (INDSCI) Distributor Conference is Hatech verkozen tot de “rising star 2016”. Hatech kreeg de Award toegekend wegens sterke groei in 2015 en blijvend groei potentieel voor de komende jaren. Randy van de Stelt nam namens Hatech de prijs in ontvangst.

“Hatech is al een INDSCI distributeur sinds 1996, maar heeft vooral de laatste jaren een sterke groei laten zien. Wegens onze korte lijnen, kennis van zaken en goede productkwaliteit van onder andere INDSCI weet Hatech steeds meer klanten aan zich te binden” aldus Randy. Cedric Le Minter (General Manager, EMEA) prees onder andere het enthousiasme en focus op klanttevredenheid van Hatech.

Industrial Scientific 2

 

Tijdens de conferentie waren 58 partners uit 33 landen aanwezig. Buiten de toekomstplannen van INDSCI en de officiële opening van het nieuwe kantoor werden ook de nieuwste producten geïntroduceerd. “We gaan een mooie tijd tegemoet met de focus op innovatieve producten en technologieën. Samen met onze partners weten we jaar in jaar uit een stabiele groeicurve te realiseren” volgens Justin McElhattan (CEO).

 

 

Industrial Scientific is fabrikant van draagbare enkelgas en multigas toestellen. Onder andere de populaire MX4 Ventis en MX6 iBrid komen uit de fabriek van INDSCI in Pittsburgh.