laatste-nieuws

Hatech verbetert service afdeling met nieuwe auto

Hatech kiest voor de Opel Combo als service voertuig.

Hatech gasdetectie, service en kalibratie op locatie

Hatech kiest definitief voor de Opel Combo als nieuwe bedrijfswagen voor het wagenpark van de service afdeling. De Opel Combo is gemakkelijk in gebruik vanwege de brede schuif- en achterdeuren en biedt bovendien diverse praktische (veiligheids-)systemen . Dankzij het lage brandstofverbruik en de lage onderhoudskosten is de Combo ook nog eens erg zuinig, wat goed is voor het milieu.

“Hatech is een snelgroeiend bedrijf en er werd door de service afdeling al lange tijd met verschillende merken en type wagens gereden. We hebben er nu voor gekozen dit te standaardiseren. Niet alleen is dit beter voor Hatech als bedrijf, maar op deze manier kunnen we onze klanten beter bedienen doordat we de Combo optimaal naar wens kunnen indelen om volledig klaar te staan voor alle (onverwachte) situaties bij onze klanten” aldus Perry Boer (Service Manager)

Hatech heeft verschillende merken en types geëvalueerd en de Opel Combo kwam als beste uit de evaluatie. Vanaf 09 Augustus 2017 wordt de Combo in gebruik genomen bij Hatech. Kijk hier voor het compleet overzicht van de door Hatech geboden services.