laatste-nieuws

NIEUW! De JL269 lekdetector en de BX166 lekdetectie pen

Hatech heeft recent de JL269 lekdetector en BX166 lekdetectie pen aan het groeiende assortiment toegevoegd.

De JL269 is eeGaslek detector JL269 Hatechn lekdetector speciaal bedoeld voor het opsporen van lekken van brandbare gassen. Er is een versie beschikbaar voor Methaan (CH4), Propaan, LPG en Waterstof (H2). De stabiele sensor van de JL269 meet snel en nauwkeurig en met de standaard flexibele voeler kunt u op de meest lastig te bereiken plaatsen meten. Het toestel heeft een oplaadbare batterij en wordt standaard geleverd met een sounder en een duidelijk LCD display waar de waarde op afgelezen kan worden. Optioneel kan de JL269 lekdetector ook uitgerust worden met alleen een LED indicatie. Prijstechnisch gezien is de lichtgewicht JL269 lekdetector één van de meest gunstig geprijsde detectoren in de markt. Daarnaast heeft de detector een responstijd van minder dan 5 seconde zodat lekken snel en effectief opgespoord kunnen worden en met een gevoeligheid van minder dan 50ppm is de JL269 ook nog eens extreem gevoelig!

 

De BX166 Lekdetectie Pen is een goedkope manier om een eerste indicatie te krijgen van mogelijke brandbare gaslekken. Vanwege het katalytische meetprincipe kan de BX166 lekdetectie Pen zowel Aardgas (Methaan, CH4), Propaan alsmede andere brandbare gassen detecteren. Vanwege de zéér gunstige prijs, klein formaat en gemak, is de BX166 geschikt voor consumentengebruik, maar kan ook in de industrie gebruikt worden als eerste indicatie voor gaslekken. De BX166 Gaslek detector geeft lekken aan middels een LED indicatie en heeft tevens een geluidsindicatie met oplopende tonen. Daarnaast heeft de BX166 een snelle responstijd en kan zelfs ruim onder nul gas detecteren.

 

“Hatech verkoopt al langer lekdetectoren, zoals de TechnoTools D440 (Koudemiddelen), D540 (Methaan) en D640 (H2 in N2), maar met de laatste twee uitbreidingen kunnen we nog completer zijn richting onze klanten. We merken steeds vaker dat klanten op zoek zijn naar een “one-stop-shop” en met de JL269 en BX166 kunnen we zowel het hogere als het lagere segment bedienen”, aldus Randy van der Stelt (Marketing Manager)


Toepassingsgebieden zijn onder andere:
• Biogasinstallaties
• Ketelhuizen
• C.V. installaties
• Gasleidingen beheer en onderhoud

De JL269 (CH4) en de BX166 zijn per direct uit voorraad leverbaar. U kunt contact opnemen met Hatech via info@hatechgas.com,
+31 (0)162510004 of met uw Hatech vertegenwoordiger voor een vrijblijvende demonstratie.