laatste-nieuws

Ion Science opent nieuw kantoor in Fowlmere

Hatech Gasdetectie was op uitnodiging van Ion Science aanwezig bij de opening van hun nieuwe 1500m2 grootte fabriek en kantoor pand.

De ultramoderne fabriek is ingericht om de ambitieuze doelstellingen en groei plannen van Ion Science voor de komende jaren te verwezenlijken.

Ion-Science groeit jaar op jaar met ruim 30% per jaar en een nieuwe fabriek werd noodzakelijk. Gesitueerd in het stadje Fowlmere in Cambridgeshire is de flexibiele nieuwe fabriek specifiek ontworpen om aan de huidige en toekomstige behoeftes en groei te kunnen blijven voldoen.

Met een technologisch geavanceerd, doch sympathiek ontwerp – welke het effect heeft van een cluster kleinere, laagdrempelige agrarische gebouwen – is de faciliteit speciaal gebouwd om aan de hoogst mogelijke hygiënische, kwaliteits-, en milieustandaarden te voldoen.

Duncan Johns Ion ScienceDuncan Johns, Managing Director van Ion Science: “Ion Science verklaart met trots onze nieuwe faciliteit voor geopend en volledig operationeel. Dit is een enorme mijlpaal voor het 27 jarige bestaan van het bedrijf en we kijken uit naar de toekomstige groei van de administratie, verkoop en productiecapaciteit om expansie in bestaande en nieuwe markten te kunnen verwezenlijken”

“De toekomst voor het personeel van Ion Science, alsmede ons distributeursnetwerk ziet er zeer rooskleurig uit. Met onze nieuwe faciliteit zijn we nu ideaal gepositioneerd om verder te groeien in de wereldwijde markt voor gezondheid in werkomgevingen en milieumetingen applicaties.

Om de productie van de printplanten te vergemakkelijken heeft Ion Science tevens een geavanceerde iineo Europlace SMT pick and place complete productielijn geïnstalleerd. Met een hoog niveau van flexibiliteit, is dit systeem breed configureerbaar zonder dat het nodig is om in te leveren op plaatsingssnelheid of componentencapaciteit en levert complete vervaardigde producten zonder menselijke tussenkomst.

De opening van de nieuwe fabriek viel samen met de distributeursconferentie. Tijdens deze bijeenkomst waren meer dan 70 distributeurs en 40 landen vertegenwoordigd (waaronder Hatech gasdetectie) en werd er uitgebreid gesproken over toekomstige producten, nieuwe applicaties voor VOC metingen en werden er producttrainingen gegeven.

Ion Science hoofdkantoorGary Smith Ion Science

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie zie Ion Science en haar producten neem contact op via info@hatechgas.com of via 0162-510004