laatste-nieuws

Eerste order INDSCI Ventis Pro4

Hatech heeft wederom de primeur met een nieuw product van INDSCI.

Nieuwe, innovatieve producten worden altijd met open armen ontvangen binnen Hatech. Hatech verkocht al als eerste wereldwijd de ITX, MX4 Ventis en de Slide-on Pomp, maar heeft ook nu weer als eerste wereldwijd de primeur met de eerste order voor de Ventis Pro4.

De order van  bestaat uit een groot aantal gepompte Pro4 toestellen en wordt gebruikt voor het meten van LEL, O2, CO en HCN. De eindgebruiker koos de Ventis Pro4 boven vergelijkbare producten vanwege het kleine formaat, de diverse mogelijkheden voor wat betreft de sensor configuratie, het groot aantal kenmerken en voordelen en de gunstige prijs. De toestellen worden daarnaast geleverd inclusief het Kitagawa systeem, probe en custom-made koffer.

“De Ventis Pro4 beloofd echt een game-changer te worden in de markt” aldus Koen Brouwer (Sales manager Hatech). “We zien duidelijk een trend naar meer flexibiliteit en meer kwaliteit voor een hogere veiligheid. De Ventis Pro4 voldoet aan al deze criteria. Zonder te overdrijven zijn er zo al 12 unieke productkenmerken aan de Ventis Pro4 en Pro5 te noemen”

 

 

De Ventis Pro serie is onderanderen standaard uitgerust met:IMG_5424

  • iAssign technologie houdt gebruikers en sites bij in real-time gebruik makende van Near Field Communication (NFC), zodat Safetey Mangers  meteen kunnen reageren op mogelijke gas risico’s;
  • De standaard Paniek-knop en het Man-down alarm alarmeert werknemers die in de buurt zijn als er iemand in gevaar is of het bewustzijn heeft verloren;
  • Speciale instructies kunnen in het toestel geprogrammeerd worden als er een alarm is, zodat werknemers weten welke actie ze moeten ondernemen indien het toestel in alarm gaat.

Ook Chris Lange (INDSCI Director of Marketing, Americas & EMEA) laat zijn waardering voor Hatech blijken: “Ik wil Hatech graag bedanken voor hun support en parntership bij het behalen van deze eerste order voor de Pro4. INDSCI heeft veiligheid en innovativiteit als hun credo en Hatech begrijpt dit als geen ander. We kijken uit naar de vele Pro4 en Pro5 orders die Hatech kenende ongetwijfeld nog zullen volgen!”

De Ventis Pro4 en Pro5 zijn de nieuwste generatie multi-gas detectoren van INDSCI. Buiten het feit dat de Ventis Pro Series de meest geavanceerde Multi-gas monitoren op de markt zijn, zijn de toestellen ook nog eens extreem robuust. Zo zit er een levenslange garantie op de elektronica en hebben ze een IP68 rating.

IMG_5428 IMG_5421 IMG_5419 IMG_5415