laatste-nieuws

Bluetooth optie voor LaserMethane Mini

LaserMethane Mini van Crowcon verkrijgbaar met Bluetooth optie!

De LaserMethane mini (LMm) heeft nu de nieuwste technologie om uw veiligheid te bewaken vanaf afstand.

Met de nieuwste Bluetooth technologie is het nu mogelijk de real-time gas waardes en opgeslagen GPS locaties via een Android toestel op te slaan, welke gebruikt kunnen worden voor later. De LMm is ATEX gecertificeerd en kan in explosieve omgevingen gebruikt worden.

 

Veiligheid zonder grenzen

De LMm is een snelle en effectieve manier om omgevingen te controleren op methaan vanaf een afstand tot 30 meter of 100 meter met een reflector. De LMm kan prima gebruikt worden voor afgesloten gebouwen, besloten ruimtes en andere moeilijk te bereiken gebieden zoals bovengrondse pijpleidingen die in de buurt lopen van water of achter hekken staan. De laser kan zelfs methaan detectoren door ramen heen, dus u hoeft geen geld te spenderen aan apparatuur om dichterbij te komen, of vergunningen aan te vragen die u toegang moeten verlenen.

 

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

De LMm heeft nauwelijks last van vals positieve alarmen aangezien de laser specifiek voor methaan is. En anders dan conventionele detectoren heeft de LMm geen last van siliconen, oplosmiddelen of andere gassen.

Aangezien de LMm een zelf check doet tijdens opstarten om de meest accurate waardes te bepalen, is het niet nodig een kalibratie uit te voeren. De heldere groene laser is zichtbaar zelfs bij daglicht en aangezien het toestel maar 600g weegt is het lichtgewicht en gemakkelijk te dragen. De LMm is ideaal voor gebruik in industriële-, commerciële- en onderzoeksomgevingen.

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om methaan lekkages te detecteren in het veld! De Crowcon LaserMethane Mini met Bluetooth is per direct beschikbaar. U kunt contact opnemen met Hatech via info@hatechgas.com, +31 (0)162510004 of met uw Hatech vertegenwoordiger voor een vrijblijvende demonstratie.

 


 

Klik voor meer informatie op deze link: Product pagina LaserMethane Mini