laatste-nieuws

7 nieuwe sensoren voor Xgard Bright

Zeven nieuwe sensoren voor Xgard Bright die in juni 2020 wereldwijd worden gelanceerd

Nieuw Xgard BrightEind juni 2020 zal Crowcon zeven nieuwe sensoren, in PID-, IR- en elektrochemische formaten, uitbrengen voor gebruik met zijn Xgard Bright adresseerbare gasdetector met vaste kop.

De nieuwe toevoegingen brengen het aantal beschikbare Xgard Bright-sensoren op 15, met nog veel meer releases gepland.

Xgard Bright is de totaaloplossing voor de detectie van meerdere brandbare, giftige en zuurstofgassen en de veelzijdigheid ervan zal worden uitgebreid naarmate er meer sensoren worden vrijgegeven.

De innovatieve interne sensorkopconfiguratie van Xgard Bright is snel en gemakkelijk, waardoor de tijd onder gevaarlijke omstandigheden wordt verkort en het detectievermogen wordt gemaximaliseerd.

Eind juni 2020 zal Crowcon nieuwe gasconfiguraties vrijgeven voor gebruik met zijn vaste, adresseerbare Xgard Bright-gasdetector, waarmee de veelzijdigheid van de innovatieve one-stop-oplossingsdetector wordt uitgebreid voor een breed scala aan gasgevaren.

Xgard Bright easy useDe nieuwe sensoren zijn:

PID-sensor 0–1000 ppm voor isobutyleen in safe areas.
IR-sensoren voor methaan (0–100% LEL in gevaarlijke gebieden) en propaan (0–100% LEL in gevaarlijke gebieden).
Elektrochemische sensoren voor ammoniak (0–50ppm en 0–100ppm in veilige gebieden) en chloor (0–5ppm en 0–10ppm in safe areas).

Deze sensoren zijn een aanvulling op de nieuwe Xgard Bright-sensoren die slechts een paar maanden geleden zijn toegevoegd en hebben potentieel voor gebruik in verschillende nieuwe industriële sectoren en toepassingen. Het personeel van Crowcon is van mening dat de nieuwste serie sensoren bijzonder nuttig zal zijn in afvalwater, onderwijs, medisch, tunnels, eten en drinken en chemische fabrieken.

Zoals William Allum, Product Manager voor Crowcon, zegt:
‘Crowon’s Xgard Bright is een one-stop oplossing voor de detectie van brandbare, giftige en zuurstofgassen. We zijn verheugd deze nieuwe fase van gasversies voor de Xgard Bright aan te kondigen, aangezien deze sensoren waarschijnlijk zullen worden gebruikt in nieuwe toepassingen en industrieën. Na verloop van tijd zullen we nog meer sensoren vrijgeven, waardoor nog meer sectoren kunnen profiteren van deze flexibele en praktische detector. ”

De nieuwe sensoren voor gebruik met Xgard Bright zijn reeds beschikbaar vanaf eind juni 2020.

Kijk direct op de product pagina van de Crowcon Xgard Bright voor meer informatie