Hatech via Linkedin Hatech via YouTube

T +31 (0)162 510 004
E info@hatechgas.com

nl
T +31 (0)162 510 004 E info@hatechgas.com

Hatech zoekt een nieuwe collega!

Ben jij die technische duizendpoot, die niet snel opgeeft en het leuk vindt om servicewerkzaamheden te verrichten aan persoonlijke beschermingsmiddelen? Iemand die het leuk vindt om een aantal dagen per week service onderweg bij de klant te verlenen of een storing op te lossen. Dan is de onderstaande functie bij ons mogelijk echt iets voor jou. Herken jij jezelf in dit profiel en wil je ons team komen versterken? Stuur dan een mail naar randy@hatechgas.com met jouw CV en motivatie.

SERVICE MONTEUR (BINNEN/BUITEN)


WIE WIJ ZOEKEN

Iemand die het leuk vindt om op kantoor maar ook gedurende een aantal dagen per week op locatie bij onze klanten zowel onderhoudswerkzaamheden te verrichten alsook ook zelfstandig storingen op te lossen aan door ons geleverde en/of geïnstalleerde producten. Een echte doener zonder 8-5 mentaliteit, die stevig in zijn schoenen staat en van nature onderzoekend is. Iemand die gemakkelijk communiceert, die leergierig is, maar vooral ook klantgericht denkt en handelt en daarbij de ondersteuning van collega’s niet schuwt, maar juist opzoekt.


WAT WIJ VRAGEN

Iemand met een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau (Werktuigbouw of elektrotechniek) met bij voorkeur enige relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie bij een technische organisatie. Iemand die beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, die zowel de Nederlandse als de Engelse taal zowel in woord als geschrift goed beheerst. Maar ook iemand die zeer servicegericht en flexibel is. Het hebben van rijbewijs is tevens een vereiste.


WAT WIJ BIEDEN

Een zeer veelzijdige technische functie in een nog steeds groeiend en dynamisch bedrijf dat werkzaam is in een bijzonder marktsegment en dat zich onder meer kenmerkt door haar platte organisatie en informele cultuur. Daarnaast uiteraard ook zaken als een passend vast salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, alsmede zicht op een vaste aanstelling.

 

Crowcon Geotech Industrial Scientific Ion Science Kitagawa Kundo Xt
Hatech

Phone +31 (0)162 510 004 | Fax +31 (0)162 519 398 | Info info@hatechgas.com | Sales sales@hatechgas.com | Service service@hatechgas.com
Hatech Gasdetectietechniek BV | Brasem 51 | 4941 SE | Raamsdonksveer | The Netherlands